Якість продукції

silver

silver2

Процеси функціонування підприємства

Плануючи випуск продукції і реалізацію її на світові ринки, SGSкомпанія підкріпила свої гарантії в наданні якості і безпеки. Система менеджменту безпеки харчових продуктів нашого підприємства з виробництва сирих рослинних олій сертифікована за стандартом ISO 22000:2005, який базується на принципах НАССР (аналіз ризиків і критичні контрольні точки) – концепції, що передбачають систематичну ідентифікацію, оцінку і управління факторами, що суттєво впливають на безпеку продукції.

Система профілактично спрямована на усунення ризиків можливих біологічних, хімічних і фізичних небезпек в виробничих процесах, і забезпечує відстежування продукції по всьому ланцюгу її виробництва.

Наша система менеджменту, що працює за стандартом ISO 22000:2005 демонструє споживачеві відповідність застосовуваним законодавчим і нормативним вимогам щодо безпечності харчових продуктів.

Центр Дослідження та Сертифікації Халяль “Альраід”

halal-004737
halal-004738
halal-004739
halal-CT-004737
halal-CT-004738
halal-CT-004739

ТОВ ЦЕНТР СЕРТИФІКАЦІЇ “ХАЛЯЛЬ ГЛОБАЛ ЮКРЕЙН”

halal-000736
halal-mp-000736
halal-mp-000736_2

СВІДОЦТВО ПРО КОШЕРНІСТЬ

UK180917GradoliaREFINARY_ru
UK180917Gradolia_ua
UK180917GradoliaREFINARY_en
UK1809017Gradolia_en

Сертифікат реєстрації FDA

FDA_2019

Сертифікація системи менеджменту безпеки харчових продуктів за вимогами Food Safety System Certification 22000 (FSSC 22000) version 4.1

FSSC22000