Якість продукції

silver

silver2

Процеси функціонування підприємства

Плануючи випуск продукції і реалізацію її на світові ринки, SGSкомпанія підкріпила свої гарантії в наданні якості і безпеки. Система менеджменту безпеки харчових продуктів нашого підприємства з виробництва сирих рослинних олій сертифікована за стандартом ISO 22000:2005, який базується на принципах НАССР (аналіз ризиків і критичні контрольні точки) – концепції, що передбачають систематичну ідентифікацію, оцінку і управління факторами, що суттєво впливають на безпеку продукції.

Система профілактично спрямована на усунення ризиків можливих біологічних, хімічних і фізичних небезпек в виробничих процесах, і забезпечує відстежування продукції по всьому ланцюгу її виробництва.

Наша система менеджменту, що працює за стандартом ISO 22000:2005 демонструє споживачеві відповідність застосовуваним законодавчим і нормативним вимогам щодо безпечності харчових продуктів.

Центр Дослідження та Сертифікації Халяль “Альраід”

Halal1
Halal2
Halal3
Halal4
Halal6
Halal5

ТОВ ЦЕНТР СЕРТИФІКАЦІЇ “ХАЛЯЛЬ ГЛОБАЛ ЮКРЕЙН”

Halal7
Halal8
Halal9

СВІДОЦТВО ПРО КОШЕРНІСТЬ

UK170918Gradolia_ru
UK170918Gradolia_en