Якість продукції
Процеси функціонування підприємства
Плануючи випуск продукції і реалізацію її на світові ринки, компанія підкріпила свої гарантії в наданні якості і безпеки. Система менеджменту безпеки харчових продуктів нашого підприємства з виробництва сирих рослинних олій сертифікована за стандартом ISO 22000:2018, який базується на принципах НАССР (аналіз ризиків і критичні контрольні точки) – концепції, що передбачають систематичну ідентифікацію, оцінку і управління факторами, що суттєво впливають на безпеку продукції.
Система профілактично спрямована на усунення ризиків можливих біологічних, хімічних і фізичних небезпек в виробничих процесах, і забезпечує відстежування продукції по всьому ланцюгу її виробництва.
Наша система менеджменту, що працює за стандартом ISO 22000:2018 демонструє споживачеві відповідність застосовуваним законодавчим і нормативним вимогам щодо безпечності харчових продуктів.
Центр Сертифікації “Халяль”
СВІДОЦТВО ПРО КОШЕРНІСТЬ
Сертифікат реєстрації FDA
Сертифікат TUV NORD